Catalunya Gravel Tour


El Gravel és un nou estil de ciclisme amb l’objectiu de ciclar carreteres sense asfaltar amb una bicicleta apta per a tots els formats i versàtil per acomodar una ruta de curta o llarga distància tant per carretera com per pistes forestals de gravilla o terra.

CALDES DE MONTBUI

Vols participar?

Inscriu-te

Presentació i descripció de l'activitat.


En aquest context, “Catalunya Gravel Tour” és un nou esdeviment que neix a partir del món del Gravel i que consisteix en una ruta marcada, amb trànsit obert, en la que els prarticants faran ús d’uns dispositius GPS per tal de conseguir les diferents fites marcades durant el recorregut.

El recorregut s’iniciarà a Caldes de Montbui i es durà a terme principalment per pistes forestals de l’entorn.

Els participants hauran de formar grups de entre 2 i 4 persones per poder accedir a les zones de control. Entre d’altres proves sorpresa, és realitzarà una fotografia de grup la qual s’enviarà a la organització a temps real.

La “Catalunya Gravel Tour” va destinada a totes aquelles persones amb una edat mínima de 18 anys que vulguin gaudir d’una ruta autoguiada amb bicicleta de gravel, BTT o elèctrica, amb una dificultad mitja-alta,en un entorn 100% natural, on es convinara les vies de terre i esfalt.

La duració aproximada de la ruta será de entre 4 i 6 hores.

Els participants tindran que fer la seva incripció i pagament a la web www.catalunyagraveltour.com

 

NOTA IMPORTANT:
– Serà obligatori l’us del CASC durant tot el recorregut.
– Serà obligatori l’us de GPS per a seguir el track de la ruta. (mínim un gps per grup)
– Els equips serán nombrats per els participants en el mateix formulari d’inscripció, en el cas d’inscriureus de manera individual, la organització us posara en una de les sortides dels grups ja establerts.

DIUMENGE 16-9-2018: CÀMPING PASQUALET


8:00h –  REBUDA DELS PARTICIPANTS
8:30h – SORTIDES PER GRUPS
12:00/13:00 – ARRIBADA I PICA-PICA