ZONA FIRAL


La fira estarà formada per diversos estands en la que els col·laboradors, patrocinadors i/o altres establiments exposaran les activitats, serveis i/o productes que ofereixen, per tal de donar-se a conèixer a tots els participants i espectadors de l’esdeveniment.
Els participants i espectadors de l’esdeveniment podran adquirir els productes oferts pels diversos estands a preu d’outlet.

ZONA DE RESTAURACIÓ I MÚSICA


L’esdeveniment comptarà amb un servei de bar-restaurant el qual estarà ubicat en una carpa a l’espai firal on els participants i els espectadors podran trobar beguda, snacks i entrepans variats.
El bar-restaurant comptarà amb taules i cadires en una zona chill-out que permetrà descansar als participants i als espectadors.
A la zona firal trobarem també un DJ que s’encarregarà d’ambientar l’esdeveniment amb música durant tot el dia

ASSISTÈNCIA MÈDICA


Estàtic en la zona firal i en ruta si fos necessari des d’una hora abans de l’inici i fins a la finalització.
Tanmateix, l’activitat/esdeveniment disposa d’una assegurança de responsabilitat civil I d’una assegurança d’accidents pels participants.
No obstant, la participació a la ruta està sota la responsabilitat i propi risc dels participants.

ASISTÈNCIA MECÀNICA


La cursa comptarà amb un servei d’assistència mecànica estàtica en la zona firal i en ruta només en el cas de que no es pugui continuar. En aquest cas s’anirà a buscar al participant/s en el punt mes proper i accessible per a tornar-lo/s a la zona de l’inici.

SERVEI D'ALLOTJAMENT


L’organització de l’esdeveniment disposa d’un preu reduït amb els allotjaments pactats del poble de Caldes de Montbui on es podrà reservar amb antelació el seu allotjament per els participants i acompanyants dels mateixos.
En el camping pascualet s’habilitarà una zona de free càmping per els participants i acompanyants de la prova.

SERVEI FOTOGRÀFIC I DE VÍDEO


L’esdeveniment comptarà amb varies persones encarregades de fer un reportatge de vídeo i fotogràfic de l’esdeveniment. Posteriorment, les fotografies i els vídeos realitzats durant l’esdeveniment es trobaran penjats a la pàgina web www.catalunyagraveltour.com

CONFERENCIES I XERRADES AMB EL SUPORT DE CYCLOCAT.


Dissabte 15 apartir de les 15:00h, tindrà lloc al Càmping Pascualet de Caldes de Montbui les entregues de dorçals, la bossa del corredor, el brifing del recorregut i la PASTA PARTY de benvinguda on es durant a terme varies xerrades i conferencies referencials del mon del gravel; navegacións gps, equipaments en ruta, xarxes ciclistes segures, entre d’altres…

GUARDARROBA


Hi haurà una zona vigilada en la que els participants podràn deixar les seves pertinences mentres estiguin fent la ruta.

ACTIVITATS DIVERSES


En el mateix recinte firal es podrá gaudir de diferents activitats amb referencia al sector de la bicicleta i als esdeveniments esportius tan per a nens com per adults.